Institut ovlašćenjih procjenjivača Crne Gore

Serbian English

SERTIFIKACIJA


 

REg sert proc

 

IOPCG dodjeljuje odgovarajući status profesionalno obučenim procjenjivačima u Crnoj Gori koji posjeduju relevantno iskustvo u procjenjivanju vrijednosti imovine i koji kvalitet svog znanja konstantno inoviraju i unapređuju kroz kontinuiranu edukaciju.

Registar sertifikovanih procjenjivača


Ovlašćeni procjenjivač (OP)
 IOPCG je status koji se dodjeljuje procjenjivačima sa iskustvom u profesionalnom bavljenju procjenom vrijednosti nekretnina/kompanija/biznisa, koji su sposobni da se samostalno i kvalitetno bave procjenjivačkom profesijom, a ispunjavaju uslove definisane u postupku sertifikacije članova.

Procjenjivač saradnik (PS) IOPCG je status koji se dodjeljuje procjenjivačima koji su imali iskustva u poslovanju sa imovinom i koji su uspješno prošli IOPCG obuku, ali, zbog nedostatka iskustva u profesionalnom bavljenju procjenom vrijednosti, tim poslom se mogu baviti u saradnji sa ovlašćenim/licenciranim procjenjivačem.

IOPCG šema sertifikacije članstva

IOPCG šema 2016

 

REV – Recognised European Valuer
Priznati evropski procjenjivač

 

REV Logo.jpg

Status REV je znak visokog profesionalnog renomea u procjeni nekretnina koji međunarodnim i crnogorskim klijentima, korisnicima izveštaja procjene nekretnina, ukazuje na kvalifikovanog procjenjivača koji je dosljedan visokim evropskim standardima prakse. Opširnije

 

Za detaljnije informacije obratite se na telefon 020 634 114 ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

Linkedin logo   facebook logo   Twitter logo

 


Osnovna dokumentacija

  Dokumentacija.PRIKAŽI

Samo za članove IOPCG-a

 IOPCG info.PRIKAŽI